Ai nevoie de un avocat?
         "A trai inseamna a lupta" - Seneca

More Website Templates at TemplateMonster.com!

Onorarii

Onorariile vor fi stabilite in raport de:

  •                  - dificultatea, amploarea sau durata cazului;
  •                  - timpul si volumul de munca necesare pentru executarea mandatului primit sau activitatii solicitate de client;
  •                  - situatia financiara a clientului;
  •                  - natura, noutatea si dificultatea cazului;
  •                  - constrangerile de timp in care avocatul este obligat de imprejurarile cauzei sa actioneze pentru a asigura servicii legale performante.

 Onorariul se percepe in baza contractului de asistenta juridica incheiat de cabinet cu clientul si se plateste pe loc, in numerar, sau prin transfer bancar, anticipat prestarii serviciului avocatial.
In cazul platii in numerar a onorariului, se elibereaza chitanta pentru toate sumele achitate.
In anumite situatii, în raport de situatia financiara a clientului, putem acorda eşalonarea la plata onorariului într-un numar de rate convenit de comun acord. Ratele urmeaza sa fie achitate de client conform graficului convenit ca anexa a contractul de asistenta juridica. 

    Neplata onorariului la datele stabilite in contract da dreptul avocatului sa rezilieze contractul de drept, fara o notificare prealabila.
Potrivit legii, contractul de asistenta juridica reprezinta titlu executoriu.

       Consultatiile juridice nu se acorda telefonic, ci numai la  sediul Cabinet de avocat Bîrsan Emanoil, pe baza de programare prealabila. In situatia angajarii avocatului in proces, onorariul de consultanta este inclus in onorariul de reprezentare/asistare in litigiu.

       La stabilirea onorariilor pentru persoane juridice, se va avea in vedere si posibilitatea de a dezvolta o colaborare permanentă, sub forma încheierii unui abonament şi a  platii  onorariului lunar. Preturile abonamentelor se vor stabili tinand cont si de volumul dosarelor incredintate, de obiectul si gradul de dificultate al acestora. Abonamentele se incheie pe o perioada de minim 1 an, iar achitarea sumei lunare se va face la inceputul lunii pentru care se face plata.