Ai nevoie de un avocat?
         "A trai inseamna a lupta" - Seneca
More Website Templates at TemplateMonster.com

Contact

Adresa:      Medias, str Virgil
Madgearu, nr 1, jud. Sibiu,551003
Tara:          Romania
Oras:          Medias
Telefon:      0720.042775
Tel fix/fax:  0269.841309
Email:
       bemanoil@yahoo.com

Informatii online

Pentru a obtine informatii online, va rugam completati formularul de mai jos.
Precizam insa ca raspunsurile primite reprezinta opinia Cabinetului de avocat Birsan Emanoil si nu angajeaza in niciun fel cabinetul. Pentru consultatii detaliate este necesara prezenta dvs la sediul cabinetului, cu o prealabila programare.

Despre noi

    Cabinetul individual de avocat Bîrsan Emanoil isi desfasoara activitatea in baza Legii 51/1995 si a statutului profesiei de avocat, sub egida Baroului Sibiu, având ca principală preocupare o corectă şi onestă abordare a problemelor juridice ale clientilor.
    Cabinetul de avocat Bîrsan Emanoil ofera servicii de asistare şi reprezentare a persoanelor fizice şi juridice în toate gradele de jurisdictie. In beneficiul clientilor nostri, punem intreaga experienta acumulata, avand la baza o experienţă vasta, care cuprinde toate domeniile dreptului, finalitatea urmarita fiind aceea de a oferi cea mai buna, rapida, eficienta si economica solutie juridica pentru problema care ne este încredinţată.
    Oferim asistenta juridica, consultanta juridica, şi reprezentare în faţa instanţelor de judecată sau organelor de urmarire penală, negocieri in domeniul dreptului civil, drept comercial, asistare în domeniul dreptului familiei, drept administrativ, drept financiar si fiscal.
    Obiectivul nostru este acela de a solutiona cat mai repede şi într-o manieră corectă problemele dumneavoastra de natura juridică, si acordarea de consultatii juridice care sa conducă în final la concretizarea planurilor dumneavoastra de afaceri.
    In vederea realizarii obiectivului aratat Cabinetul de avocat Birsan Emanoil colaboreaza cu experti in toate domeniile, Birouri de Executori, Notariate, experti topo, arhitecti, etc.
    Prin prestarea unor servicii avocaţiale de calitate, Cabinetul de avocat Bîrsan Emanoil îşi câştigă recunoaşterea valorii pe piaţa serviciilor juridice, aceasta fiind în egală măsură profitabilă şi clientului, prin soluţionarea rapidă, corectă şi cu costuri decente a problemelor sale juridice.
    In prezent, personalul Cabinetului de Avocat Bîrsan Emanoil asigura un raport echilibrat intre volumul de munca necesar satisfacerii nevoilor juridice ale clientilor nostri si personalul Cabinetului.


 

Intreaba online
Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Protectie Spam* Introduceti textul din imaginea alaturata

Refresh Help
captcha

Nota: * marcheaza campurile obligatorii.


Vizualizare hartă mărită