Ai nevoie de un avocat? 
         "A trai inseamna a lupta" - Seneca

                                                                                                                       More Website Templates at TemplateMonster.com!

Noutati

Aici puteti afla ultimele noutati in sfera juridica, cele mai relevante hotarari ale instantelor din Romania şi CEDO in cauze privitoare la tara noastra.         

Afla mai mult

Despre taxa auto

Guvernul este obligat să restituie proprietarilor de autovehicule o sumă totală de 400 milioane euro, reprezentând taxa auto percepută ilegal de fostul Guvern ...
afla mai mult

Modele cereri

Va oferim cateva modele de contracte si cereri, frecvent intalnite in viata cotidiana. Avertizam insa ca datorita modificarilor legislative frecvente, aceste modele pot suferi adaptari.
afla mai mult
                                     Ora Exacta !

Despre noi

Cabinetul individual de avocat Bîrsan Emanoil isi desfasoara activitatea in baza Legii 51/1995 si a statutului profesiei de avocat, sub egida Baroului Sibiu, având ca principală preocupare o corectă şi onestă abordare a  problemelor juridice ale clientilor.

Cabinetul de avocat Bîrsan Emanoil ofera servicii de asistare şi reprezentare a persoanelor fizice şi juridice în toate gradele de jurisdictie. In beneficiul clientilor nostri, punem intreaga experienta acumulata, avand la baza o experienţă, vasta care cuprinde toate domeniile dreptului, finalitatea urmarita fiind aceea de a oferi cea mai buna, rapida, eficienta si economica solutie juridica pentru problema care ne este încredinţată.

Oferim asistenta juridica, consultanta juridica, şi reprezentare în faţa instanţelor de judecată sau organelor de urmarire penală, negocieri in domeniul dreptului civil, drept comercial, asistare în domeniul dreptului familiei, drept administrativ, drept financiar si fiscal.

Obiectivul nostru este acela de a solutiona cat mai repede şi într-o manieră corectă problemele dumneavoastra de natura juridică, si acordarea de consultatii juridice care sa conducă în final la concretizarea planurilor dumneavoastra de afaceri.

In vederea realizarii obiectivului aratat Cabinetul de avocat Birsan Emanoil colaboreaza cu experti in toate domeniile, Birouri de Executori, Notariate, experti topo, arhitecti, etc.

Prin prestarea unor servicii avocaţiale de calitate, Cabinetul de avocat Bîrsan Emanoil îşi câştigă recunoaşterea valorii pe piaţa serviciilor juridice, aceasta fiind în egală măsură profitabilă şi clientului, prin soluţionarea rapidă, corectă şi cu costuri decente a  problemelor sale juridice.

In prezent, personalul Cabinetului de Avocat Bîrsan Emanoil asigura un raport echilibrat  intre volumul de munca  necesar satisfacerii nevoilor juridice ale clientilor nostri  si personalul Cabinetului.

    Experienta dobândită  in diferitele ramuri ale dreptului, în principal în faţa instanţelor de judecată,  dar si seriozitatea si implicarea constiincioasa si profesionista a avocatilor din cadrul Cabinetului de avocat Birsan Emanoil este confirmata si de menţinerea pe termen îndelungat a  relatiilor cu clientii nostri in prestarea serviciilor de asistenta si reprezentare juridica.